A FARAGATLAN FA

“A FARAGATLAN FA” – Önismereti tréning 

jingangtreeA Benzaiten – Tanácsadás és Tréning célja keleti megoldások és módszerek nyújtása a Nyugat problémáira: stresszre, konfliktusra, kommunikációs elcsúszásokra, önérvényesítésre, valamint az önismeretre és énképre, valamint annak csapdáira.

Az Énünk nem állandó tényezők halmaza. Ahogy azt a Jin és Jang is szimbolizálja, bármilyen tulajdonsággal is bírunk, annak ellenkezője (hacsak csírájában is), szintén bennünk van, és adott helyzetben felszínre is törhet. Az önismeret azért fontos, mert nem csak az erősségek és gyengeségek feltárását célozza, hanem egyben tudatossá is válhatunk általa, hogy mikor mire hogyan reagálunk, melyik helyzet mit vált ki belőlünk.

Novemberben megrendezésre kerülő, két napos önismereti tréningünkön gyakorlatorientált megközelítéssel igyekszünk módosítani a nem célravezető beidegződéseinket, így a tréning hatására a résztvevők megtanulhatják, hogyan lehet hatékonyabban és jobban élni a lehetőségeikkel, hogy elérjék céljaikat.

Az előadással és játékokkal színezett programon szó lesz majd az énkép nyugati felfogásának problémáiról, a keleti megközelítésről, illetve arról, hogy az önismeret hogyan hat ki az élet minden területére. Az általunk vezetett Faragatlan Fa Tréning célja olyan szemléletmódot nyújtani, amely az önismeret konstruktív felhasználásában segít a mindennapokban. Megtanítja az elfogadás és a változás művészetét, erőt és rugalmasságot sajátíthatunk el általa.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél változni vagy jobban megismerni belső forrásaidat, motivációidat, gátlásaidat és az erősségeidet, akkor jelentkezz a Faragatlan Fa Tréningre, mert a Benzaiten Tréning pszichológiai alapelvek és a keleti filozófia alkalmazásával garantálja, hogy kreatívabb, békésebb, derűsebb és eredményesebb leszel.

Részletek:
Ár: 35.000 Ft

Helyszín: Budapest (konkrét helyszín még egyzetetés alatt)

Ami tartalmazza csipegni valót, az italfogyasztást (tea, kávé, üdítő és ásványvíz) és a kinyomtatott tananyagot.

Jelentkezés és regisztráció: info@benzaiten.hu

Ha szeretnél többet megtudni a tréningről, akkor kövess minket a Facebook oldalunkon is.

Benzaiten Tanácsadás és Tréning-Facebook oldala

Várunk sok szeretettel!